Fit en vrolijk je loopbaan door! 

In de dynamische wereld van de isolatiesector is het voor jou van cruciaal belang dat je ervoor zorgt dat je gezond blijft en je werk veilig kan uitvoeren. Jouw werkgever heeft een belangrijke taak om te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek. Maar jij kan zelf heel veel doen aan je eigen gezondheid, zodat je op het werk maar zeker ook daarbuiten gewoon kan blijven doen waar je blij van wordt.

Heel veel dingen die we je hier vertellen weet je waarschijnlijk al. En wij willen je ook niet voorschrijven hoe je je leven moet leiden. We willen je vooral inspireren en laten zien dat we allemaal onze aandachtspunten hebben. Praat er vooral over met collega’s, vrienden en familie. En kijk hier rond wat OOI eventueel voor je kan betekenen.

Heb je andere vragen rondom je gezondheid, veilig werken of andere dingen waardoor je fit en vrolijk je werk kan doen? Laat het ons vooral weten, dan kunnen wij bekijken of we je daarbij op weg kunnen helpen!

Ontdek al onze e-learnings rondom je gezondheid: 

E-learning ‘Grip op geld’

Start nu!

E-learning ‘Gezond beeldscherm werken’

Start nu!

Animatievideo – Model stimuleren van eigen regie op duurzame inzetbaarheid

In dit model staan de volgende vragen centraal: Wat is eigen regie? Hoe is dat verbonden met duurzame inzetbaarheid? Wat is duurzame inzetbaarheid?

Video – Later als ik groot ben.. | hoe isoleer je een pijp? 

Deze video heeft OOI in samenwerking met Brand, Sabic en SHH Productions opgenomen. Hiermee willen wij jong, nieuw talent stimuleren om te komen werken in de isolatiebranche!

Afwisselend werk, lekker veel buiten zijn, samenwerken met collega’s én een goed salaris. Hier kan een mooie toekomst voor je beginnen!

Routekaart

Het werken in de isolatie maakt veel mensen trots. Dagelijks zien we foto’s op de sociale media voorbij komen van echt vakwerk. En daar mag je als werknemer ook met recht trots op zijn.

Bekijk certificaten