Jouw certificaten

Het werken in de isolatie maakt veel mensen trots. Dagelijks zien we foto’s op de sociale media voorbij komen van echt vakwerk. En daar mag je als werknemer ook met recht trots op zijn.

OOI bepaalt in overleg met specialisten uit de branche over welke vaardigheden een vakmens moet beschikken. Op basis daarvan heeft OOI verschillende certificaten ontwikkeld. Als je bij ons een cursus hebt gevolgd die met een toets of examen is afgesloten, dan ontvang je daarvoor een certificaat. De certificaten vind je terug in mijnOOI.

Het kan ook zijn dat je je ervaring vooral in de praktijk hebt opgedaan. Wij vinden het belangrijk dat je dan ook de mogelijkheid moet krijgen om dit om te zetten in een certificaat. Dat is goed voor jou, maar ook voor je werkgever. Geeft net een wat professionelere uitstraling. Op deze pagina vind je een overzicht van de certificaten die je bij OOI kunt behalen.

Mis je in het overzicht iets? Laat het vooral weten! Wil je je kennis toch nog even opfrissen voordat je de toets gaat doen? Neem dan contact op met Tobi om jouw wensen te bespreken.

Je mag trots zijn op je vak en dat mag gezien worden ook!

Meer informatie

Afwisselend werk, lekker veel buiten zijn, samenwerken met collega’s én een goed salaris. Hier kan een mooie toekomst voor je beginnen!

Bekijk routekaart