Wat is technische isolatie?

Technische Isolatie is een heel specifiek soort isolatie. We isoleren tot heel hoge temperaturen (soms wel meer dan 1000 graden) en ook heel lage temperaturen (tot wel -200 graden). Dat doen we in de industrie, grote gebouwen, scheepsbouw en heel veel andere sectoren.

De isolatie beschermt installaties voor een lange tijd – vaak dertig jaar of langer – tegen vocht en roest. Isolatie zorgt er ook voor dat er geen verlies van warmte of koude optreedt.

Goede en vakkundig gemonteerde isolatie beschermt de installaties, zorgt ervoor dat de productie goed blijft verlopen en biedt veiligheid voor mensen in de buurt van die installaties. Tot slot draagt isolatie in hoge mate bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en bevordert het duurzaamheid van installaties en gebouwen.

Naast het isoleren om de temperatuur te behouden zijn veel bedrijven ook actief in het plaatsen van brandwerende doorvoeringen of geluidsisolatie.

Lijkt het jou wat om in de isolatiebranche te werken? Start jouw route dan met onze routekaart.

Routekaart

Afwisselend werk, lekker veel buiten zijn, samenwerken met collega’s én een goed salaris. Hier kan een mooie toekomst voor je beginnen!

Maak kennis

Zet de eerste stap!

Vul hieronder jouw gegevens & voorkeur in en wij nemen contact op met je!