Kom werken in de isolatiebranche!

Als je werkt in de technische isolatie werk je in een boeiende en afwisselende omgeving. De bedrijven in de isolatie werken vaak voor grote opdrachtgevers in bijvoorbeeld de Rotterdamse haven. Ken je die mooie glimmende torens bij bijvoorbeeld Shell en BP? Dat is het werk van monteurs in de technische isolatie. Zij brengen isolatiemateriaal aan om ervoor te zorgen dat alles warm of juist koud blijft. Daar zijn zij trots op! 

Het werk is afwisselend, je bent lekker veel buiten, je werkt met collega’s samen en je krijgt een goed salaris. Hier kan een mooie toekomst voor je beginnen!

Klop jij binnenkort (virtueel) aan bij een van onze vakmensen? Zij drinken graag een kop koffie met jou en vertellen alles over het werk in de isolatiebranche. 

Ben jij een echte doener? Bij ons is het altijd mogelijk om een dag mee te lopen met een vakman. Zo krijg je een indruk over het werk en doe je actief mee.

Op onze introductiedag ontmoet je allerlei vakmensen uit de praktijk. Met andere enthousiaste doeners leer je enkele basistechnieken van isoleren.

Zet de eerste stap!

Vul hieronder jouw gegevens & voorkeur in en wij nemen contact op met je!

    Lijkt het jou wat om in de isolatiebranche te werken? Start jouw route dan met onze routekaart.

    Routekaart

    Technische Isolatie is een heel specifiek soort isolatie. Op deze pagina lees je meer over wat het precies inhoudt! 

    Meer informatie