Kom werken in de
isolatiebranche

Als je werkt in de technische isolatie werk je in een boeiende en afwisselende omgeving. De bedrijven in de isolatie werken vaak voor grote opdrachtgevers in bijvoorbeeld de Rotterdamse haven. Ken je die mooie glimmende torens bij bijvoorbeeld Shell en BP? Dat is het werk van monteurs in de technische isolatie. Zij brengen isolatiemateriaal aan om ervoor te zorgen dat alles warm of juist koud blijft. Daar zijn zij trots op! 

Het werk is afwisselend, je bent lekker veel buiten, je werkt met collega’s samen en je krijgt een goed salaris. Hier kan een mooie toekomst voor je beginnen!

Kennismakingsgesprek

Klop jij binnenkort (virtueel) aan bij een van onze vakmensen? Zij drinken graag een kop koffie met jou en vertellen alles over het werk in de isolatiebranche. 

Meeloopdag

Ben jij een echte doener? Bij ons is het altijd mogelijk om een dag mee te lopen met een vakman. Zo krijg je een indruk over het werk en doe je actief mee.

Introductiecursus

Op onze introductiedag ontmoet je allerlei vakmensen uit de praktijk. Met andere enthousiaste doeners leer je enkele basistechnieken van isoleren.

Werken en leren in de isolatietechniek loont!

Sluit je aan bij de technische isolatiebranche in Zuid-Limburg! 

Zet de eerste stap!

Vul hieronder jouw gegevens & voorkeur in en wij nemen contact op met je!

 

Kom werken in de isolatiebranche