Duurzame inzetbaarheid

In de dynamische wereld van de isolatiesector is duurzame inzetbaarheid van werknemers van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om het voldoen aan de huidige behoeften van klanten, maar ook om het waarborgen van de capaciteit van werknemers om zich aan te passen en te gedijen in een continu veranderende omgeving. Duurzame inzetbaarheid omvat het investeren in de gezondheid, veiligheid, vaardigheden en motivatie van medewerkers.

Start met de E-learning 'Grip op geld'!

Animatievideo – Model stimuleren van eigen regie op duurzame inzetbaarheid

In dit model staan de volgende vragen centraal: Wat is eigen regie? Hoe is dat verbonden met duurzame inzetbaarheid? Wat verstaan we onder duurzame inzetbaarheid? En welke factoren dragen bij aan het versterken van eigen regie?

Video – Later als ik groot ben.. | hoe isoleer je een pijp? 

Deze video heeft OOI in samenwerking met Brand, Sabic en SHH Productions opgenomen. Hiermee willen wij jong, nieuw talent stimuleren om te komen werken in de isolatiebranche!

Fit en vrolijk je loopbaan door!

Een gezonde levensstijl is van essentieel belang, zowel in je professionele als persoonlijke leven. Op het werk draagt het bij aan verhoogde productiviteit, concentratie en energieniveaus, wat de algehele prestaties en het welzijn bevordert. Bovendien vermindert een gezonde levensstijl het risico op ziekteverzuim en verhoogt het de veerkracht bij uitdagingen.

In je persoonlijke leven draagt het bij aan een betere kwaliteit van leven, vermindert het stress en bevordert het emotioneel welzijn. Een gezonde levensstijl is daarmee niet alleen een investering in je eigen gezondheid, maar ook in het creëren van een evenwichtig en vervuld leven, zowel op het werk als in je vrije tijd.